Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..znovu se ukazuje jak obrovsky negativní dopad na Evropu měla 1. světová válka...a následný rozpad C a K monarchie...a ať se nám to z hlediska národní svébytnosti líbí či nelíbí..  ať jsem zde označen za člověka bez vlasteneckého povědomí.......ale v rámci RU bychom stále byli důstojným partnerem i pro jiné mocnosti....

34 4
možnosti
VV

Rozumný pohled. Karma.

4 0
možnosti
VH

slušný realistický text, tedy karma

2 0
možnosti
EP

Takže jinými slovy kdo poslušně neskáče, jak Brusel píská, je agent KGB a jen velký nezvolenec Chosé nás dokáže ochránit před Ruskem. K tomu oblíbený výčet slov, jako populismus, nacionalismus a xenofobie, ani už se autor nepokouší dát ta slova do kontextu.

7 16
možnosti
VH

takže zkuste ještě jednou a pomalu číst text

6 0
možnosti

Je to tak!

Evropská unie má smysl jen jako federativní unie obdobná jako USA. Kdo se staví proti tomu, tlačí nás na východ! Václav Klaus a jeho skeptická ODS, KSČM jsou jasní. A nyní je otázka Miloše Zemana. Nevzdáme-li se svojí suverenity ve prospěch společné Evropy, budeme uchopeni jiným impériem!

:-)

11 7
možnosti
JZ

Polsko a pobaltské republiky udělají všechno proto, aby nespadly pod ruský vliv. Oni o ruském vlivu nechtějí slyšet za žádnou cenu. S Německem máme společnou hranici, s Ruskem nikoliv.

28 0
možnosti

To je pravda, ale neznamená to, že ruské impérium se nebude chtít vrátit na naše území.

5 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2923x
Vzděláním jaderný fyzik, pragmatický optimista, starosta Dolních Břežan, člen STAN.