Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J11a94n 49F92r87o55l75í92k

10. 2. 2014 15:14

Poslanci to stihnou levou zadní. Zákony jim samozřejmě někdo připravuje a věřím, že většina poslanců je ani nečte, nedej bože aby jim rozumněli. Krásně to vyplulo na povrch když jim Kalousek proradně předložil zákon, kde si sami sobě snížili platy a pak se své blbosti veřejně podivovali.;-)

0 0
možnosti
Foto

a pak že ja Kalousek blbej

0 0
možnosti

Pane starosto, ono nejde jen o hejtmany. Ostatně, proč najednou Sobotka tak křičí, když mu nevadil ten souběh třeba u Ratha? Ono jde spíše zřejmě o to, že Sobotka potřebuje "odstavit" své vnitrostranické oponenty. Nebýt hejtmanů, prohrál by volby. Hejtmani mají v krajích velkou podporu a toho se Sobotka zřejmě bojí a bude to hlavní důvod jeho pokřiku.

Navíc je zajímavé, že Sobotkovi vadí hejtmani a to, že má poslanec koaliční strany hnutí ANO pan Faltýnek 21 funkcí mu nevadí? Navíc většinu z nich v komerční sféře. Jde tedy o ovlivňování těchto firem silou politiky, nebo ovládání politiky silou byznysu. Popsal jsem to jasně zde: http://michalmaly.blog.idnes.cz/c/395758/ANO-makame-aby-nam-z-ANO-bylo-lip.html

1 0
možnosti

Výkon funkce poslance by měl být bezplatný, možná pouze s náhradou ušlé mzdy za dobu, kdy poslanec v parlamentu prokazatelně seděl na schůzi.

1 0
možnosti

Pozor pozor, to ani nevyslovujte, takhle to bylo praktikováno za zlých komunistů !

1 0
možnosti

Podle zdravého rozumu, není přece možné,aby jedinec zastal postivě tolik funkcí,když je poslancem! Jsem totiž předsvědčena o tom,že kdyby poctivě poslanci skutečně pracovali, tak jak mají,tedy i směrem ke svým voličům, tak by rozhodně nemohli mít čas na jakékoliv vedlejší funkce! Protože poctivost v jejich poslanecké práci žádná neexistuje, proto si dovolují nepřijít třeba do sněmovny na oznámené jednání bez omluvy, on totiž je žádný trest za neomluvenou absenci ve sněmovně nečeká!Zajímalo by mě, kolik z nich má kancelře otevřenou pro své voliče tak,aby s poslancem mohli vůbec osobně projednávat jejich problémy!Myslím,že bychom se my voliči měli domluvit a v tomto roce se hezky zaměřit na to, kdy poslanec je ve své kanceláři ,zjistit,zda a který den přijímá voliče.Pak bychom měli všichni,kteří si tyto skutečnosti zjistili, hezky zveřejnit v mediích , jaké problémy měl s možností vůbec se s dotyčným poslancem setkat!Pak bych totiž pokládala zcela zbytečné,aby poslanci pobírali peníze za  své asistenty(někteří jsou dokonce rodinnými příslušníky)a provoz kanceláří, protože se jedná o plýtvání penězi ze státního rozpočtu.Protože státní rozpočet je z daní daňových poplatníků,

kterých však ubývá,protože nemají zaměstnání,takže příjmy ve státním rozpočtu se samozřejmě musí snižovat také,jako se naopak zvyšují stavy nezaměstnaných v naší zemi!Závěrem chci jen dodat,že by v nové sněmovně měli poslanci zapřemýšlet a přistoupit si na snížení svých neodůvodněných poslaneckých příjmů a výhod!

0 0
možnosti
Foto

Trochu neumite matematiku. Takto by plny pracovni den byl zaplacen 4x.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS