Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Pokud větu Tato země už nevzkvétá, řekl kromě VH i VK, tak u toho druhého se to musí zkritizovat! Do prkýnka, zase má VK pravdu. Nevěděl jsem, že všechno je to vina pouze jednoho jediného člověka. Nevěděl jsem, že v demokracii má takovou moc jediný člověk...

2 0
možnosti
MJ

Hezký pátek.

Zkvétá, nezkvétá. Když se podívám kolem sebe , na své město a co se v něm každý rok mění musím říci, že opravdu zkvétá. Město se mi líbí a žiji v něm rád. Ovšem to je dáno tím, že zde jsou povrchové doly a elektrárny. A tito do regionu dávají peníze.A obec se zadlužuje.

Co se týká věcí, pro lidský život nepostradatelný, jako zdravotnictví, školství,to je pod čarou.Zajděte si do Chomutovské nemocnice.  Hrůza a běs prostředí a smrad. O školství víme všichni své.

Průmysl dle posledních dat je na tom špatně. Hrají se hry s čísly. Průmysl vzroste o pár setin a je to považováno za růst ;-D. Nejnovější data z Evropy udávají růst celoevropského regionu (je otázka , zda-li tomu věřit). A data České republiky udávají pád. Jsme brzda a brzdou budeme na věky.

Pak jsou tady další ukazatelé. Zadluženost obyvatelstva, sociální stav obyvatelstva,zaměstnanost dle věku. Pracuji jako dobrovolník v sociální službě. Mezi bezdomovci, mezi nejstaršími. Pane starosto, jistě znáte data. Jistě , když máte školení v sociálních věcech, když máte schůzky starostů dle témat, a to jistě pravidelné (ale Váš článek ukazuje, že se jich nezúčastňujete,nebo je záměrně neudáváte) znáte alarmující čísla. A ten ukazatel udává pád.Strmý pád, který bude ústit dřív nebo později v sociálních nepokojích.Kdyby jsme měli "jižní krev" jsou už tady.

Závěr: A) Dle vizuálních vjemů: dobrý, růst a vzkvétání ( dle regionu) :-/            B) Stav společnosti dle vnitřních , pro ni důležitých ukazatelů ..pod čarou.

2 0
možnosti
AS

A98d42a56m 95S12t16a19v31a

3. 1. 2014 8:50

":Tato země prý nevzkvétá. Nesdílejme Klausovu blbou náladu."  Starosto, jaderný fyziku. Slyšel jste ten rozhovor, nebo alespoň četl? Vždyť nevíte ani, co jste tu nadatloval. Papouškujete jen nějaký zlovolný nadpis stejně jako vy zlovolně píšícího media. To mi ale jste politik. Styďte se, takhle tu šířit blbou náladu!

5 0
možnosti
AS

A59d33a58m 26S22t51a58v59a

3. 1. 2014 11:46

"....že je atmosféra v zemi horší, než jaká je naše reálná situace. Nemáme se tak špatně, jak se tváříme. A není všechno tak zlé, jak nám někteří – z velmi průhledných motivů – namlouvají...." - Z novoročních slov  Václava Klause .  Starosto:  i když reálně hovoříte obdobně jako prezident Klaus, přesto, ze zásady lžete a řadíte se mezi ty "některé", jen abyste si mohl nechutně plivnout a šířit blbou náladu. Styďte se!

1 0
možnosti
RK

Pro pana Malého... Pokud vím, vy jste byl poslancem SL FS. To co trápí tuto zem, jsou především zlodějiny ze strany politiků. Takže co vy konkrétně jste udělal pro to, aby se kradlo co nejméně, respektive aby každý zloděj byl po zásluze velmi přísně potrestán? Naše země vzkvétá. Bohužel ale ne tak moc, jak by mohla. Teď konečně padla kosa na kámen. Najednou není poslanec něco nedotknutelného, klidně může být obviněn i předseda vlády. To jsou novinky, se kterými jsme se za Klausovi éry nesetkávali. Začal jí vytvářením tunelářů a zakončil jejich omilostněním. Naštěstí už je pryč. Teď je ještě potřeba z hradu vykopat toho druhého výtečníka.

2 2
možnosti
MC

Prozraďte nám prosím jakou ligu jste kopal v listopadu 89 a jakého strýčka nám navrhujete do hradní branky.

1 0
možnosti
MC

Každý, kdo chtěl tak pochopil co tato vyslovená věta říká, co znamená a kam směřuje. Není na ní rozhodně žádná zloba ani ponížení prorůstových strýčků, kteří mají na vše prostředky, které ukradnou (odregulují) od občanů nutných pro jejich rovné záměry. Raději byste měl vysvětlit kritikům V.Klause ty zamýšlené prorůstové pecky, které jsou otázkou mezi řádky v tohoto rozhovoru. Na to by se populisté včetně mnohých starostů měli strýčků ptát.

1 0
možnosti
Foto

leccos tu vzkvétá zkorumpovaným a tupým polotikům na vzdory....pár velmi šikovných firem znám, pár rozkvetlých měst taky, podnikatelů taky dost. Takže v jádru ano....ale,...

...jsou tu i ty druhé. Města, kterým pustili politici žilou. Firmy, kterým netransparentní prostředí dává v nelehké době pořádně zabrat. Takže tak napůl;-)

0 0
možnosti
ST

:-PNemám blbou náladu. Až ji budu mít, tak vám dám vědět.

2 0
možnosti
MM

Taky ji nemám. Ale pokud pan starosta vidí tuto zemi jako vzkvétající, tak je snad ještě pod vlivem novoročních oslav.

0 1
možnosti
MM

Pane starosto, s některými Vašimi blogy jsem vcelku souhlasil. Dnes jste mne ale dostal. Víte, jednodušší by bylo, kdybyste napsal nesnáším Klause a měl byste to odbyto. Pokud vnímáte Klausův rozhovor jako negativní a s blbou nýáladou, pak jste zřejmě sledoval prohev Miloše Zemana a tak nějak jste si ty dva popletl. Pokud ale píšete: "Vzkvétá většina obcí a měst. Za posledních dvacet let se neskutečně změnily. Vzkvétá řada soukromých firem, které tady dříve vůbec nebyly. Vzkvétá spousta živnostníků, kteří jako stav neexistovali. Řada mladých lidí se nebojí realizovat své sny a touhy." pak pane starosto, pak si vážně děláte ještě silvestrovskou srandu a žijete v jiné zemi.

4 1
možnosti
JM

kdybyste do příspěvku napsal miluji Klause, tak byste také měl odbyto

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS