Diskuse

Hitler v Sudetech. Brežněv v Československu. Putin na Krymu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že  Váš  příspěvek vcelku jasně ukazuje proč místo exaktní činnosti dáváte přednost  komunální politice. Bohužel se obávám, že se mýlíte. Komunální politika je také exaktní.

0 0
možnosti

Bože, myslíte si, že Putin o tohle stál? Vývoj na Krymu je jen následek příčiny, která vznikla jinde.

2 2
možnosti

A o co Putin stojí, paní Nová?

Tedy kromě více moci.

Už dokázal mnohé: létat s ptáky, plavat s rybami, je prostě schopný dokázat všechno. Nebo je o tom alespoň pevně přesvědčen. Bohužel.

1 2
možnosti

Autor splácal dohromady páté přes deváté a umně si přihnul, co bylo k podonosti scémářů zapotřebí. Jednoduché, úderné, hloupé.

1 1
možnosti

Přesně tak. Kde jsou ti všichni urputní antikomunisté? Najednou se po nich slehla zem. A to měli vzácnou příležitost být jednou za dlouhý čas opravdu na straně rozumu. Karma. R^[>-]

3 1
možnosti

Naprosto se ztotožňuji s vašim hodnocením. Karma.

2 1
možnosti

nestahujte kalhoty kdyz brod je jeste daleko ....  pokud umite pozorne cist tak pri rozhovoru Putin Obama - Putin rekl, ze hodlaji chranit sve zajmy a zajmy ruskych obyvatel na Krymu, pokud dojde k nasilnostem... a kdyz uz jste zacal s temi prirovnanimi .. tak je mozna dobre se podivat jake zajmy hajily po svete americti vojaci .... http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx   .... je treba byt objektivni. Ostatne at si tam udelaji Ukrajinci sami poradek - referendum, volby atd.... na to, aby vladla zemi banda vytrzniku z Majdanu, na to ma nejspis malou oporu v teto zemi. Jen urcila sama sebe ze budou vladnout - bez voleb, bez znamky demokracie ... a ted se s ni chteji ohanet?

6 2
možnosti

Naprostý souhlas. Autor článku zcela přehání smysl přítomnosti ruských vojsk na Krymu (na svém bývalém území, které ukrajinský komunista Chruščov tak velkoryse daroval Ukrajině). Ukrajina si to naprosto pohnojila sama, když vyhlásila jazykový zákon, schválený parlamentem pod hlavněmi kulometů.

Zajímavá situace bude v dněperské a doněcké oblasti. Co s tím budou Ukrajinci dělat, když se tyto oblasti nepodřídí samozvané ukrajinské vládě (a to tam žádná ruská vojska nebudou) a budou chtít nějakou formu značné autonomie (nebo dokonce odtržení)?

3 0
možnosti