Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Toto, kdyby mi napsal žák osmé třídy základní školy, tak dostane jednoznačně nedostatečnou. Pokud to ovšem není myšleno ve velké ironii, v tom případě se autorovi omlouvám. Asi to nemohl myslet vážně....

13 14
možnosti
Foto

J85a61k97u27b 86R19o48t77h

3. 8. 2014 12:29

Sdělte mi, prosím, na které škole učíte. Abych mohl dát dceru eventuálně na nějakou jinou. Na takovou, kde učitelé známkují podle schopností, nikoliv podle toho, zda se práce nějak dotkne jejich rudých postojů.;-O

17 4
možnosti
MP

Ba naopak, právě o obchod s tak velkou zemí nám hospodářsky pomůže a dá práci mnoha nezaměstnaným. V době krize být závislý na jediné zemi je vrchol hlouposti. V tom případě bychom měli zrušit všechny obchody s Německem, protože ti tady umučili a povraždili mnoho milionů lidí!!!!!!!!!

6 13
možnosti
JH

J28i70ř78í 12H53o52l35ý

3. 8. 2014 12:04

Jenže se z toho poučili. Rusové ne!!!!

9 7
možnosti
Foto

Má to háček, Hitlerovo Německo patřilo k nejvyspělejším státům světa, dynamicky i populačně se rozvíjející. Mělo vyspělejší ekonomiku než  tehdejší Československo.

Dnešní Rusko je ekonomicky deset pětiletek za ˇČeskem, populačně vymírá, infrastruktura je zoufale zaostalá, hustota obyvatelstva je kladná nula.

Taková země nemůže být nebezpečná pro své sousedy.

2 8
možnosti
LJ

S tou poslední větou si děláte srandu, že ?

5 3
možnosti
JH

J28i20ř31í 53H98o79l55ý

3. 8. 2014 12:02

Ruští politici to jen zloději, vrazi a prasata jsou.

3 6
možnosti
KV

Horko co ? A bublinky z Coca Coly vam zalehli mozek :-))

3 3
možnosti
JC

Další mesiáš, který má "fakta" a "argumenty". Ale jenom ve své hlavě, protože skutečnost je jiná.Rv

6 8
možnosti
LN

..a jaká graždanin chrástek...???

8 4
možnosti
JP

Václava Michalíka v případě politické nutnosti nechám na holičkách. Přece se o něj nebudu zajímat, když ho chtějí zlikvidovat Gruzinci nebo Ukrajinci. Proč bych si měl nějakého Michalíka vzít na triko? Pane Michalíku,Váš bláboidní příspěvek nemá v Mléčné dráze co dělat.

7 10
možnosti
ZK

Z48d40e17n30a 26K64o80č47í

3. 8. 2014 11:56

Jsem rád, že se zde objevil konečně i rozumně myslící muž a ne jen samé třtiny větrem se klátící, bez vlastního názoru !!R^

4 13
možnosti
Foto

Pěkně sepsáno, pregnantně , systematicky ,až s vědeckou důkladností. Souhlas se vším. Jenom jedno bych dodal.

Pozoruhodná je jedna skutečnost , stejná za Hitlera i za Putina, Totiž absolutní nevíra mnoha politiků v to, že oba jmenovaní byli a jsou OPRAVDU všeho schopni. Obama , Merkel či Cameron jsou přes nesporné schopnosti proti Putinovi taková krotká telátka.

Jak moc chybí Reagan či baronka Thatcherová.

14 6
možnosti
Foto

Jsou chvíle, kdy zde citelně chybí tlačítko "doporučit na titulku". :-)

4 3
možnosti
MS

R^R^

Jenom zaslepený putinofil nevidí tu podobnost Putina s Hitlerem. A vcelku i podobný sled událostí. Například Putinovy výroky, že si vyhrazuje právo zasáhnout všude na obranu svých soukmenovců. To by se ještě dalo pochopit, kdyby se mělo jednat o ruské státní příslušníky, ale Putin měl na mysli všechny etnické Rusy v bývalých republikách sovětského impéria . A právě tato jeho rétorika, podobně jako Hitlerova, zradikalizovala proruskou část obyvatelstva východní Ukrajiny, podobně jako před válkou sudetské Němce v Československu. Stěží by si totiž dovolili to, co si dovolují, kdyby neměli v zádech mocného ochránce. A bohužel hodně vypovídající o smýšlení Rusů je i fakt, že po anexi Krymu stoupla Putinova obliba v Rusku na 80%. :-/

12 7
možnosti

Paralela tu je, ale zase na druhou stranu, jsou tu dost výrazné rozdíly. Jak už jsem psal níže, ekonomická situace Ruska a tehdejšího Německa je někde jinde. Druhou věcí je, že Putin je pragmatik, zatímco Hitler byl fanatik. Třetím důležitým faktorem jsou jaderné zbraně.

Ale jo, paralela tu je.

2 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2923x
Vzděláním jaderný fyzik, pragmatický optimista, starosta Dolních Břežan, člen STAN.